Rom & Leiligheter

Rom

Våre rom er lyse og moderne, med samme gjennomførte design som resten av hotellet. Felles for alle rom er: gratis wifi, air condition, minibar, tv, telefon, hårføner og flislagt bad med varmekabler og dusj eller badekar.

Det er godt med oppbevaringsplass, og rommene er utstyrt med sittegruppe / lenestol og skrivepult. Rommene er handikapvennlige, lydtette og er tilgjengelige via heis.

Romstørrelse: 26 m²
Sengestørrelse: 2x enkeltseng, 1x dobbeltseng eller 1x stor dobbeltseng

Enkeltrom

Alle våre rom er tilgjengelige som enkeltrom.

Dobbeltrom

Dobbelrommene har samme standard som våre andre rom, men begrenset utsikt

Suiter

Våre suiter har en ekstra stue. Du kan også bruke rommet som et ekstra soverom, med sovesofa for 2 barn. Suiten har utsikt mot skisenteret, og baderommet har både badekar og dusj.

De Luxe Rom

Våre de luxe rom har garantert best utsikt over dalen, skisenteret og fjellene. På baderommet finner du L`Occitane toalettartikler for din velvære. Rommet har 1 dobbeltseng.

Leiligheter

Previous
Next

Leilighet Skarsnuten E (1st)​

Skarsnuten 114 holder høy standard med oppgradert fullt utstyrt kjøkken, romslig leilighet med 2 etager, stue med peis og 3 bad, hvorav 1 med badstue. Leiligheten har TV med gratis kabelkanaler, balkong med flott utsikt over Hemsedal. Gåavstand til hotellet.

Previous
Next

Leilighet Skarsnuten D (4st)

Lyse leiligheter med åpen stue-kjøkkenløsning og panoramautsikt over Hemsedal. Stort spisebord med komfortable stoler som legger til rette for hyggelige middagsselskap. Moderne innredet leiligheter, med plass til en gruppe eller flere familier. Gåavstand til hotellet.

Previous
Next

Leilighet Skarsnuten B (16st)

Romslig leilighet med et fullt utstyrt kjøkken, stue med peis og 2 bad, hvorav 1 med badstue. Leiligheten har 2 TV-er med gratis kabelkanaler og balkong med utsikt over Hemsedal. Gåavstand til hotellet.

Praktisk info

Døgnåpen resepsjon

Ring oss når som helst og vi skal hjelpe deg så godt vi kan. Resepsjonen har bl.a. kopi-/faxtjenester, stryke-rom, m.m.

Inn- & utsjekk

Innsjekk 17:00 - 24:00 og utsjekk 08:00 - 12:00.

Veien til oss

For å komme opp til hotellet og lelighetene må man kjøre gjennom en bom som koster kr 50,- denne bommen kan betales med kort. De som bor på våre leilgiheter får utlevert bomkort sammen med nøkkelen til leiligheten(1pr leilighet).

Du kan betale med

American Express , Visa , Euro/Mastercard , Diners Club. Skarsnuten Hotell forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

Barn og ekstra senger

Alle barn under 5 år kan sove i senger som allerede står på rommet, kostnadsfritt. Alle barn under 2 år kan sove i babysenger mot tillegg 200kr. Maks antall ekstra senger på et rom er 1 stk.

Parkering

Gratis parkering, gratis elbilladere 4 stk.

Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel. Du betaler ikke noe ekstra.

Bagasjeoppbevaring

Vi har bagasjeoppbevaring, dersom du har behov for å mellomlagre tingene dine.

Hotellets fasiliteter

Ski in - Ski Out

Tilknytning til løypenett i Hemsedal Skisenter / adgang via skiheis.

Heiskort & Skiutleie

Skirom, skiutleie og salg av heiskort i egen skiutleie i underetasjen(begrensede åpningstider).

Restaurant

Bar & Afterski

Treningsrom

Badstue

Jacuzzi

Møte- & Konferansefasiliteter

4.6/5
Facebook reviews
4.3/5
Google reviews
4/5
TripAdvisor reviews